Gancang Pay Kasino online

Salah sahiji fitur tina Fast Pay Casino nyaéta susuratan antara nami sareng tindakan anu sabenerna."Minuman gancang" - ditarjamahkeun tina basa Inggris hartosna pamayaran gancang. Sakelompok pencipta jasa judi online kaget ku skéma anu parantos dikenal dina Internét pikeun nipu pamaén dina kasino online. Solusi masalah ieu nyaéta nyiptakeun ideu sorangan, anu henteu ngalanggar hukum nagara sareng moral naon waé, anu disebut Fast Pay Casino.

Masalah panipuan san√©s ngan ukur hiji-hijina dina jenis jasa ieu. Ieu kalebet konfirmasi multi-dinten verifikasi akun, sareng tunda khusus dina pamayaran, sareng"sarap" dina aturan sareng kaayaan panggunaan kasino. Kasino Pay Gancang diciptakeun pikeun ngagumbirakeun pama√©n jujur ‚Äč‚Äčkalayan kameunangan anu stabil sareng pangmayaran gancang!

FastPay Casino

Kasino gaduh lis√©nsi kaulinan resmi Dama N.V. kalayan nomer pendaptaran 152125. √Čta og√© ngagaduhan dukungan t√©knis nyalira. Pikeun ngahubungi dukungan, saluran Telegram, formulir eupan balik, e-mail sareng tombol kontak gancang pikeun pangguna anu kadaptar disayogikeun.

Kasino beuki narik seueur pama√©n anyar di panjuru dunya. √Čta parantos aktip ti 2018 sareng salami waktos ieu k√©ngingkeun reputasi cemerlang. FPC parantos terkenal pikeun sakumna dunya pikeun ningkatkeun m√©rek judi online. Halaman w√©b kasino √©ta sayogi dina 18 basa, kalebet basa Jerman, Rusia, Inggris, Ukraina, Kazakh, Polandia, C√©ko sareng anu san√©sna.

FastPay

Anjeun tiasa kana situs kana tautan.

Antarbeungeut situs sareng fungsionalitasna

Halaman web resmi Fast Play Casino diadaptasi henteu ngan ukur pikeun komputer sareng laptop, tapi ogé pikeun sababaraha alat sélulér - ti tablet dugi ka smartphone. Skéma warna na"lemes" sareng henteu nyaring panon, nada pikaresepeun poék mendominasi.

Pikeun merenah, di luhur aya"header" pikeun aksés gancang kana bagian sapertos"About the Company","Support","Payments","Promo","Turnamén" sareng"Login atanapi Registrasi". Langsung di handapeunna aya blok sareng inpormasi dasar ngeunaan bonus énggal, program kasatiaan, promosi sareng turnamén mingguan anu dibalikkeun.

Ieu di handap mangrupikeun inpormasi dasar tina kaulinan. Di jerona, anjeun tiasa milih panyadia tinangtu, mendakan gim anu anjeun pikahoyong, atanapi ngan ukur ningali katalog anu ditampilkeun dina kasino online. Perhatoskeun yén pilihan panyadia game langkung ti 40 item. Aya ratusan kaulinan langsung dina halaman wéb Kasino Pay Fast.

Di handapeun situs mangrupikeun juara anu terakhir dina kaulinan, ogé anu meunang luhur sadayana ayana kasino. Salaku tambahan, bagian ieu dina halaman wéb ngandung turnamén mingguan anu tiasa anjeun lebetkeun tunduk kana kaayaan anu tangtu.

Sareng di tungtung pisan nyaéta bentuk pendaptaran, anu kalebet barang baku:

  1. email;
  2. kecap akses;
  3. seleksi mata uang (USD, EUR, NOK, CAD, AUD, NZD, PLN, ZAR, JPY, BTC, ETH, BCH, LTC, ANJING, USDT);
  4. nomer telepon;
  5. Bacaan wajib Syarat sareng Kaayaan, Kawijakan Privasi.

Kaulinan sareng panyadia

FastPay

Perpustakaan Kasino Pay Fast ngandung seueur panyadia sareng tawaran kaulinanna: Amatic, BTG, BGaming, Booming, EGT, ELK, EvoPlay, Belatra, Blueprint, Endorphina, Fantasma, Fugaso, Old skool, All41 Studios, Playson , Rabcat sareng panyadia sanésna.

Bagéan singa tina kaulinan anu dipasihkeun nyaéta mesin slot. Henteu aya kaulinan anu ketinggalan jaman dina kasino. Katalog na rutin diénggalan sareng diénggalan. Sadaya dealer judi kasino online nyayogikeun jasa animasi 3D modéren, babak hadiah sanés standar, pangembang sareng manpaat anu sanés.

Kasino Pay Fast merhatoskeun henteu ngan ukur pikeun mesin slot, tapi ogé nambihan garisna sareng sababaraha gerakan judi. Salaku conto, aya kategori sareng sagala jinis roulette, blackjack sareng baccarat. Bentuk sareng wates gim ogé bénten-bénten gumantung kana tabel

Pendaptaran sareng verifikasi

Muka rekening di kasino Pay Fast kacida gampangna. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah pencét tombol pendaptaran dina"header" situs atanapi ngalih kana formulir pendaptaran.

Mimitian Pendaptaran di FastPay Kasino

Pendaptaran cukup saderhana sareng kalebet barang standar pikeun Internét: email, kecap akses, mata uang utama anu dianggo sareng nomer telepon. Penting pikeun anjeun membiasakeun diri sareng istilah sareng kaayaan, kabijakan privasi sareng centang kotak anu saé sateuacan diklik tombol"register" dina formulir.

Tautan bakal dikirim ka alamat email anu parantos ditangtoskeun pikeun ngaktipkeun akun game anjeun. Anjeun kedah nuturkeun tautan dina serat sareng lebet kana halaman w√©b kasino. √Čta langsung disarankeun pikeun ngeusian data pribadi anjeun dina bagian"Data Profil". Anjeun kedah nunjukkeun nami nami sareng nami tukang, tanggal lahir, jenis kelamin, nagara, kota, alamat sareng kode pos. Penting pisan y√©n data anu leres kedah dieusian pikeun nyingkahan konflik sareng kaayaan anu henteu pikaresepeun. Administrasi jasa tiasa mariksa data anjeun pikeun leresna iraha wa√©.

Di hareup, anjeun panginten kedah ngalangkungan prosedur verifikasi. √Čta dilaksanakeun sacara individual. Salaku conto, saurang pama√©n disangka lepat atanapi multi-akuntansi, gaya judi atanapi alamat IP teras-terasan robih. Pros√©s verifikasi diwangun ku unggah poto-poto dokumen anu sa√©: paspor nasional atanapi KTP, tagihan utilitas terakhir pikeun pendaptaran sareng tangkepan layar atanapi poto kartu sistem pamayaran.

FastPay Casino

Bonus sareng promosi

Kasino Pay Fast ngalaksanakeun kawijakan satia ka pamaén na, sareng khususna ka pendatang. Kasino sering ngajalankeun program bonus pikeun setoran mimiti akun kaulinan.

Bonus deposit munggaran 100% (dugi ka 100 euro atanapi dolar + 100 putaran gratis). Ieu mangrupikeun promosi pikeun pamaén anyar anu ngagaduhan kasempetan pikeun ningkatkeun bank awalna. Aya sababaraha aturan:

  • deposit munggaran tina 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • deposit munggaran anjeun tanpa nganggo kode bonus;
  • tarohan nya√©ta 50x tina jumlah bonus;
  • henteu aya wates jumlah kemenangan bonus tunai;
  • 100 putaran gratis dikaluarkeun pikeun 20 unggal dina 5 dinten.

Kasino ogé nyayogikeun program VIP masing-masing pikeun unggal pamuter anu dipikaresep, istilahna tiasa dipendakan dina halaman wéb dina bagian"Promo".

Transaksi kauangan Kasino Pay Fast kabuka pikeun seueur sistem pamayaran, mata uang sareng cryptocurrency. Janten, anjeun tiasa ngeusian kasaimbangan permainan anjeun nganggo:

  • Visa, Mastercard sareng Maestro;
  • dompet √©l√©ktronik WebMoney Ecopayz, Neteller, Skrill, Manybetter, Mifinity, Transfer gancang, EcoVoucher, Neosurf;
  • cryptocurrency: Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum, Litecoin, DOGEcoin, Tether.
  • >

Penarikan artos sayogi dina 13 tina jasa anu disayogikeun di luhur. Wates setoran dibasajankeun 10 dugi 4000 euro atanapi dolar, cryptocurrency - henteu aya watesan dina jumlah maksimum. Ditarikna sayogi tina 20 dolar/euro, tina 0,01 bitcoin, litecoin atanapi éter, dogecoin sayogi tina sarébu sareng épérter - tina 20.

Jangka waktos pikeun mundur tina ampir sadaya jasa nyaéta ti menit dugi ka 2 jam - ieu mangrupikeun pangabutuh dana tercepat sareng paling dijamin dana di antara jasa kasino online anu sami.

© 2021 Fastpay