Mbayar Cepet Casino online

Salah sawijining fitur saka Casino Pay Cepet yaiku korespondensi antarane jeneng lan tumindak nyata."Minuman cepet" - diterjemahake saka basa Inggris tegese pembayaran cepet. Klompok pencipta layanan judi online kaget amarga skema sing wis dingerteni ing Internet kanggo ngapusi pemain ing kasino online. Solusi kanggo masalah iki yaiku nggawe ide dhewe, sing ora nglanggar undang-undang negara lan moral, sing diarani Fast Pay Casino.

Masalah penipuan ora mung siji ing layanan kasebut. Iki kalebu konfirmasi verifikasi akun multi-dina, lan telat pembayaran khusus, lan"jebakan" ing aturan lan kondisi panggunaan kasino. Fast Pay Casino digawe kanggo nyenengake para pemain sing jujur ‚Äč‚Äčkanthi kemenangan sing stabil lan pambayaran sing cepet!

FastPay Casino

Kasino kasebut nduweni lisensi game resmi Dama N.V. kanthi nomer registrasi 152125. Uga duwe dhukungan teknis saben jam. Kanggo ngubungi dhukungan, kasedhiya saluran Telegram, formulir umpan balik, email lan tombol kontak cepet kanggo pangguna sing wis kadaptar.

Kasino kasebut narik kawigaten para pemain anyar ing saindenging jagad. Wis aktif wiwit taun 2018 lan sajrone iki entuk reputasi apik banget. FPC pancen misuwur ing saindenging jagad kanggo nambah merek judi online. Situs web kasino kasedhiya ing 18 basa, kalebu basa Jerman, Rusia, Inggris, Ukraina, Kazakh, Polandia, Ceko lan liya-liyane.

FastPay

Sampeyan bisa mbukak situs kanthi tautan.

Antarmuka lan fungsi situs

Situs web resmi Fast Play Casino dicocogake ora mung kanggo komputer lan laptop, nanging uga kanggo macem-macem piranti seluler - saka tablet nganti smartphone. Skema warna"Gamelan" lan ora ketegangan mata, nada penake peteng dominasi.

Kanggo penak, ing sisih ndhuwur ana"header" kanggo akses cepet menyang bagean kayata"Babagan Perusahaan","Dhukungan","Pembayaran","Promo","Turnamen" lan"Login utawa Registrasi". Langsung ing ngisor iki, ana blok informasi dhasar babagan bonus anyar, program loyalitas, promosi lan turnamen mingguan sing dibalik.

Ing ngisor iki minangka informasi dhasar babagan game. Ing kono, sampeyan bisa milih panyedhiya tartamtu, nemokake game sing dikarepake, utawa mung ndeleng katalog sing ditampilake ing kasino online. Perlu dielingake manawa pilihan panyedhiya game luwih saka 40 item. Ana atusan game langsung ing situs web Kasino Pay Fast.

Ing sisih ngisor situs iki ana pemenang paling anyar ing game kasebut, uga pemenang utama kabeh eksistensi kasino. Kajaba iku, bagean situs web iki ngemot turnamen mingguan sing bisa sampeyan ketik tundhuk kahanan tartamtu.

Lan pungkasane formulir registrasi, sing kalebu barang standar:

  1. email;
  2. sandhi;
  3. pilihan mata uang (USD, EUR, NOK, CAD, AUD, NZD, PLN, ZAR, JPY, BTC, ETH, BCH, LTC, DOG, USDT);
  4. nomer telpon;
  5. Wacan Sarat lan Ketentuan wajib, Kebijakan Privasi.

Game lan panyedhiya

FastPay

Perpustakaan Kasino Pay Fast ngemot akeh panyedhiya lan tawaran game: Amatic, BTG, BGaming, Booming, EGT, ELK, EvoPlay, Belatra, Blueprint, Endorphina, Fantasma, Fugaso, Skool lawas, All41 Studios, Playson , Rabcat lan panyedhiya liyane.

Sawijining singa kanggo game sing ditampilake yaiku mesin slot. Ora ana game sing kadaluwarsa ing kasino. Katalog kasebut diupdate lan dianyari kanthi rutin. Kabeh dealer judi kasino online nyedhiyakake layanan kanthi animasi 3D modern, babak hadiah sing ora standar, ekspansi lan manfaate liyane.

Kasino Pay Cepet menehi perhatian ora mung kanggo mesin slot, nanging uga nambah larik karo macem-macem gerakan judi. Contone, ana kategori kanthi macem-macem jinis roulette, blackjack lan baccarat. Wangun lan watesan game uga beda-beda gumantung karo tabel.

Registrasi lan verifikasi

Mbukak akun ing kasino Fast Pay pancen gampang. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngeklik tombol registrasi ing"header" situs kasebut utawa pindhah menyang formulir registrasi.

Miwiti Registrasi ing FastPay Casino

Registrasi cukup gampang lan kalebu barang standar kanggo Internet: email, sandhi, mata uang utama sing digunakake lan nomer telpon. Sampeyan kudu ngerti babagan syarat lan katemtuan, kabijakan privasi lan centhang kothak sing cocog sadurunge ngeklik tombol"ndaftar" ing formulir kasebut.

Link bakal dikirim menyang alamat email sing ditemtokake kanggo ngaktifake akun game sampeyan. Sampeyan kudu ngetutake link ing surat kasebut lan mlebu menyang situs web kasino. Disaranake langsung isi data pribadi sampeyan ing bagean"Data Profil". Sampeyan kudu nunjuk jeneng pisanan lan pungkasan, tanggal lahir, jenis kelamin, negara, kutha, alamat lan kode pos. Penting, data sing bener kudu diisi supaya ora ana konflik lan kahanan sing ora nyenengake. Administrasi layanan kasebut bisa mriksa data sampeyan apa sing bener kapan wae.

Mbesuk, sampeyan bisa uga kudu menjalani prosedur verifikasi. Dileksanakake kanthi individu. Contone, pemain dicurigai duwe kesalahan utawa multi-akuntansi, gaya judi utawa alamat IP terus saya ganti. Proses verifikasi kalebu upload foto dokumen bermutu: paspor nasional utawa KTP, tagihan utilitas pungkasan kanggo registrasi lan tangkapan layar utawa foto kertu sistem pambayaran.

FastPay Casino

Bonus lan promosi

Kasino Cepet Pay nindakake kabijakan sing setya marang para pemaine, lan utamane tumrap wong anyar. Kasino asring mbukak program bonus kanggo setor akun game kaping pisanan.

Bonus deposit pertama 100% (nganti 100 euro utawa dolar + 100 putaran gratis). Iki minangka promosi kanggo pemain anyar sing duwe kesempatan kanggo nambah bank wiwitan. Ana sawetara aturan:

  • setoran pertama saka 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • setor dhisik tanpa nggunakake kode bonus;
  • taruhan 50x saka jumlah bonus;
  • ora ana watesan babagan jumlah bonus bonus awis;
  • 100 puteran gratis ditanggepi saben 20 saben dina 5 dina.

Kasino kasebut uga nyedhiyakake program VIP kanggo saben pamuter sing kasengsem, syarat-syarat kasebut bisa ditemokake ing situs web ing bagean"Promo".

Transaksi finansial

Kasino Pay Fast mbukak kanggo akeh sistem pembayaran, mata uang lan cryptocurrency. Dadi, sampeyan bisa ngisi saldo game kanthi nggunakake:

  • Visa, Mastercard lan Maestro;
  • dompet elektronik WebMoney Ecopayz, Neteller, Skrill, Manybetter, Mifinity, Transfer cepet, EcoVoucher, Neosurf;
  • mata uang kripto: Bitcoin, awis Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DOGEcoin, Tether.

Penarikan dhuwit kasedhiya ing 13 layanan sing diwenehake ing ndhuwur. Watesan celengan kalebu saka 10 nganti 4000 euro utawa dolar, cryptocurrency - ora ana watesan jumlah maksimum. Penarikan kasedhiya saka 20 dolar/euro, saka 0,01 bitcoin, litecoin utawa eter, dogecoin kasedhiya saka sewu lan tether - saka 20.

Jangka wektu mundur saka meh kabeh layanan yaiku saka menit nganti 2 jam - iki penarikan dana paling cepet lan paling dijamin ing antarane layanan kasino online sing padha.

© 2021 Fastpay